Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
miss_noone
Dirty Girls
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Sunnydale
|
Wysłany: Pon 23:27, 06 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
Zuz@ napisał: | No aj myślę ,ze będzie . Tylko szybko prosze o to podsumowanie ,bo nie moge już się doczekać następnego sezonu  |
ja tez nie moge
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
 |
lady_m4ryjane
Proud member of the Sexy Spike Squad
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Wto 11:39, 07 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
buffy-summers: nadrobie zaleglosci bo sesji
|
|
Powrót do góry |
|
 |
buffy-summers
Sleeper
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany: Wto 12:24, 07 Lut 2006 Temat postu: |
|
|
ok,ok
ale nie dręczcie mnie teraz
zanim zrobie podsumowanie to z miesiąc minie( ),a ja mam teraz zamiar wziąć się za naukę(ehm ),więc o cierpliwość proszę
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Wto 14:21, 01 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio znalazlam ciekawie zapowiadajacego sie blogaska: [link widoczny dla zalogowanych]
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob 7:45, 05 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
Tu znajdziecie opowiadanie "Buffy vs Awentur" czyli "Elytarne perypetie w Sunnydale". Jest to opowiadanie łączące dwa światy (dosłownie i w przenośni). Akcja umiejscowiona jest w 5 sezonie. Być może dla większości z was to opowiadanie nie będzie do końca zrozumiałe, pojawiają sie w nim postacie z Kronik Elyty i jest dużo nawiązań do ich przygód (pisałem je dla przyjaciół którzy znają i Kroniki i Buffy). Jednakże im się podobało, być może wam również
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob 15:00, 05 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
Caleb napisał: | http://bts.net.pl/emi/elyta/awentur/awenturtext_s04.htm
Tu znajdziecie opowiadanie "Buffy vs Awentur" czyli "Elytarne perypetie w Sunnydale". Jest to opowiadanie łączące dwa światy (dosłownie i w przenośni). Akcja umiejscowiona jest w 5 sezonie. Być może dla większości z was to opowiadanie nie będzie do końca zrozumiałe, pojawiają sie w nim postacie z Kronik Elyty i jest dużo nawiązań do ich przygód (pisałem je dla przyjaciół którzy znają i Kroniki i Buffy). Jednakże im się podobało, być może wam również  |
Świetne opowiadanie swoją drogą, choć z reguły fanficki wywołują u mnie ciarki (by nie powiedzieć obrzydzenie) to nie tym razem, bo w końcu to opowiadanie było pisanie dla mnie. Autor umiejętnie tu połączył dwa światy (lepiej niż twórcy polsatowskiego reality show), bez wątpienia czuć tu ducha serialu.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
malna
Into The Woods
Ostrzeżeń: 0/5 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Sob 16:20, 05 Sie 2006 Temat postu: |
|
|
Cytat: | Zaraz zacznie polimorfować. Nie spoglądajcie w jego trzecie oko! |
Nie znam Kronik, ale wiele się na koniec wyjaśnia, całość napisałeś z perspektywy btvs, więc wszystko przystępnie. Mogłabym dostawać takie prezenty.
Szkoda, że bez Dawn, ze swoim pochodzeniem pasowałaby do opowiadania.
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|